Geoorloofd rustig aan doen

Vanaf vandaag mag ik zonder “schuldgevoel” rustig aan doen! Toevallig hadden we onze vakantie precies voorafgaand aan mijn verlof gepland en dat komt nu heel goed uit.

Inmiddels kan ik steeds beter de balans vinden tussen bewegen en rusten waardoor de pijn over het algemeen prima dragelijk is. Soms heb ik een koppige bui waardoor ik over mijn grenzen heen ga en daar wordt ik dan ook vrijwel direct voor “gestraft”. Hierbij ondersteunen de oefeningen van de fysio en een lekker warm bad mij ook heel goed. Hopelijk stopt het regenen en wordt het snel beter weer, dan wordt het zwembad deze zomer voor mij the place to be!

Want wat ga ik anders doen? Vind het wel een beetje spannend of de muren niet op me af gaan komen! We hebben een grote stapel boeken klaar liggen en zijn weer begonnen met het eerste seizoen van The West Wing. Ook de serie War and Peace ligt op de stapel. En verder zijn er nog best wel wat praktische zaken die geregeld moeten worden. De geboortekaartjes, kraamzorg, wasjes draaien met alle babyspullen, laatste klusjes in huis (die anders maanden blijven liggen). En natuurlijk heb ik alle tijd voor de beestjes.

Ah joh, volgens mij gaat het helemaal goed komen. Achter mijn laptop op de bank zit ik ook heerlijk op mijn plek! En ik zal ook zorgen voor genoeg koffie in huis, dus wie tijd en zin heeft… 🙂

Published by

One thought on “Geoorloofd rustig aan doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.