My own Jamie

Toen ik net zwanger was ontdekte ik dat Instagram een walhalla voor baby- en kinderkledingshoppers was. Al scrollend kwam ik Jamie, een vriendinnetje van vroeger, tegen die ook een eigen webwinkel was begonnen.  Volgens mij een droom van vele moeders, ik vind het dan ook echt stoer dat ze hier helemaal voor is gegaan!

Naast de verkoop van schattige schoentjes, dekentjes, swaddles en nog veel meer maakt ze ook zelf kleding onder het label “My own Jamie”. Alle kleding is handgemaakt en kan dus ook op bestelling worden gemaakt. En zo heeft ze voor mij een fantastisch “Heartbeatle”- setje gemaakt.

Ooit had ik ook de ambitie om zelf kleding te maken. Helaas bleken de naaimachine en ik niet de allerbeste vrienden te zijn. Wel had ik al meerdere prachtige organic stofjes besteld via Spoonflower, onder andere deze zelf ontwerpen “Heartbeatle”-stof.  En gelukkig heeft Jamie daar nu een prachtige bestemming aan gegeven!

Ook zo’n leuke set voor je kindje? Bestel deze dan via de website van “My own Jamie” of neem voor een bestelling op maat contact op met Jamie via info@myownjamie.nl

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.