Rollercoaster

Jeetjemina, wat een achtbaan waren de afgelopen weken. Teun is 28 augustus geboren en ineens zijn we alweer 3,5 week verder. Maar ook een heleboel (prachtige) ervaringen rijker!

FullSizeRender-35
Ontbijtje van onze lieve kraamzorg

Hoeveel ik ook heb gelezen en onderzocht, niets had me echt kunnen voorbereiden op de bevalling en de eerste weken met een pasgeboren baby. Je wordt geleefd. Door alle zorgverleners om je heen, maar ook door de kleine die zich nergens door laat leiden. Al ben ik wel heel blij met de zorg die ik heb ontvangen, wat een geluk en voorrecht. En toch ook met veel voorbereidingen die ik had getroffen.

Ik had bijvoorbeeld al melkpoeder en flessen in huis gehaald voor het geval de borstvoeding niet goed op gang zou komen. Daarnaast had ik al een Puckababy inbakerzakje gekocht mocht dit nodig zijn om, vooral ’s nachts, rust te creëren. Dit bleek voor ons achteraf heel fijn te zijn, maar het kan bijvoorbeeld ook zijn dat de kleine de poeder, fles of inbakeren niet accepteert. Het is dus altijd afwachten.

FullSizeRender-36Maar we zijn heel blij! Teun doet het goed en ik voel me goed. Ik geeft Teun 50% flesvoeding en 50% afgekolfde borstvoeding. Het inbakeren brengt hem veel rust waardoor hij goed slaapt. En wij dus ook 🙂 Met de hond en kat gaat ook alles goed en ze zijn inmiddels al gewend aan de kleine herriemaker. Ze vinden het zelfs wel gezellig zo met z’n allen thuis (op de bank). En natuurlijk de wandelingetjes in het bos of naar de winkels/terras. Teun gaat dan in de draagzak of de wagen, vind hij heerlijk!

Mijn herstel ging heel voorspoedig, ik heb weer energie voor 10!! En wat een feest dat de zon nog volop schijnt, we genieten optimaal van ons prachtige mannetje.

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.