Stiekem getrouwd

Vrijdag 19 mei jl zijn wij getrouwd. Een beetje stiekem. We wilden het graag klein houden en daarom was alleen onze familie aanwezig zodat we na afloop gezellig met z’n allen konden borrelen en dineren. En blijven slapen. En op de foto. En taart eten. En toch ook maar een jurk en bloemen. En voordat ik het wist was ik dus bezig met het plannen en organiseren van allerlei extra’s wat ik in eerste instantie het liefste wilde ontwijken. Maar ja. Deze voorpret en uiteindelijk ook de uitvoering maakte het toch wel echt heel speciaal. We hebben een topdag gehad!

We wilden natuurlijk onze vrienden niet vergeten, dus ook voor hen hebben we een week later een feestje georganiseerd. Met homemade buffet. En champagne. En leuke aankleding. En een bedankje. Pfff, waar was ik aan begonnen. Maar eigenlijk toch ook wel weer heel leuk om mijn eigen draai te geven aan onze “grote” dag.

Het kleine dromerige meisje nam de overhand, en met succes 🙂 Graag wil ik daarom mijn top 5 met jullie delen. Voor als je ook gaat trouwen, groot of klein. Of als je deze lieve, getalenteerde mensen op een andere manier wilt betrekken bij een gelegenheid!

Kasteel Kerckebosch in Zeist

Een kasteeltje, maar dan toch huiselijk. In onze “eigen” afgesloten huiskamer met open haard vond de ceremonie plaats en konden we daarna gezellig borrelen in de aanwezigheid van loslopende kids en hond. Het diner vond plaats in de aansluitende ridderkamer, aan een prachtig gedekte lange tafel met de hele familie. En in de late uurtjes binnen no-time het heerlijke hotelbed inrollen. ’s Ochtends was er weer een heerlijke ontbijttafel voor ons gedekt om het geheel perfect af te sluiten. Super relaxed met een top service. 

Prachtige biologische veldbloemen van Iris Plukt

In de ochtend vers geplukt en gebonden in Odijk. Naast mijn boeket ook een klein boeketje voor mijn nichtje en de bruidegom en alle jongens hadden een mooie corsage. Prachtig!

 

Fantastische (lekkere) taart van Life of Pie

Niet alleen een lust voor het oog maar zeker ook voor je smaakpapillen! Mmmmm

Fotograaf Ehab Habbaba

Heel lief en geduldig persoon om je heen. En, echt waar, zijn beelden zeggen meer dan 1000 woorden ❤

 

Extra’s van o.a. Weddingdeco

De “soul-mates” stickers waren echt het allerleukst, maar ook van de plantbare confetti, gelukspoppetjes, krijt-cake-topper, mr & mrs stickers en hartjes-servetten maakt mijn kleine-meisjes hart een sprongetje!

 

 

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.