Zorg voor de buitenkant

Met gezond en vers voedsel proberen we zo goed mogelijk te zorgen voor de innerlijke mens. Maar we zijn dagelijks ook bezig met onze uiterlijke verzorging. De zorg voor ons grootste orgaan: de huid. Dit doen we van binnenuit, onder andere door het drinken van voldoende water. Maar we gebruiken ook veel producten voor op de huid; allerlei soorten reinigings- en vochtinbrengende middeltjes.

Net zoals ik let op de ingrediënten die ik eet, let ik op de ingredienten van de verzorgingsproducten die ik gebruik. En daarbij geldt eigenlijk hetzelfde: liefst zo natuurlijk, ecologisch en biologisch mogelijk en uiteraard niet op dieren getest.

Kneipp is eigenlijk wel mijn huismerk 😉 Heerlijk nu ik veel ik bad “moet” om mijn bekkenspieren te ontspannen. Maar ook lekker onder de douche of om mijn droge huid in de winter mee te verwennen. Sinds kort hebben ze ook fijne body mousses. De body mousse is een luchtige vervanger voor de bodylotion. Morning Kiss ruikt heerlijk fris en is heel zacht voor de huid. En ook vriendlief, type snelle doucher, vindt de nieuwe mannenlijn douche 2-in-1 erg fijn. Jammer genoeg hebben ze nog geen baby-producten. Wel een vrolijke kids-lijn, maar niet speciaal ontwikkeld voor de extra kwetsbare huid van pasgeborenen.FullSizeRender

Rituals heeft sinds kort wel een nieuwe baby-lijn. Tiny Rituals. Als nieuwe mama werd ik onlangs verwend met de buikcrème. Ook in deze nieuwe producten zijn zo min mogelijk chemicaliën verwerkt en ze zijn heel zacht voor je huid (en ruiken lekker!). En nog een mooi detail: tien procent van de opbrengst gaat naar Tiny Miracles.

Ik ga de komende tijd zeker meer baby-producten proberen, iemand nog goede suggesties?

Follow my blog with Bloglovin

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.